Muddbyxor med motiv i fickan

Jag tycker att det är lite tufft att bryta av med ett annat tyg i fickan på byxorna och bestämde mig för att testa detta till mina söner. Sebastian (snart 6 år) tar på sig det jag lägger fram, så jag gjorde enligt en idé jag hade till honom. Jag hade valt ut turkos velour och ett tyg med bilar på till fickan. Jonathan (7 år) däremot fick vara med och bestämma vad han ville ha för tyger och färger. Han hade många idéer med många färgkombinationer, men till sist enades vi om att det fick bli turkosa velourbyxor och ett grönt tyg med svarta stjärnor på till fickan.

Sebastians byxor ratades. Två tummar ner och ett pruttljud fick jag till svar när jag frågade vad han tyckte. Han provade dem ändå, men gav tillbaka dem med kommentaren ”för barnsliga!” Så gick det med det! Någon som vill köpa dessa ”barnsliga” byxor? De är i strl 122/128 och kostar 240:-, plus porto.

Muddisar

Jonathan däremot blev jättenöjd, men så hade han ju varit med och bestämt själv. Han kommenterade istället fickorna och tyckte att de var för grunda, så mönstret ska ändras till nästa gång.

IMG_6652

Båda kombinationerna av byxor går att beställa i valfri storlek! 🙂

Annonser

0 Responses to “Muddbyxor med motiv i fickan”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Vem är jag?

Jag är mamma till två små skruttar som jag syr blöjor och kläder till. Jonathan är född nov 06 och Sebastian är född april 08. Jag syr även kläder till försäljning, ser du något här på bloggen som du är intresserad av att köpa så skriv en kommentar eller ett mail till mig, mariefrost[at]telia.com

Här kan ni handla ”Frost”

Här köper jag mina storleksetiketter!

<!--

Här köper jag mina adressetiketter, visitkort och hangtangs!

Här köper jag mina mailingbags

Sedan 24 sept 08

  • 95,653 besökare
Annonser

%d bloggare gillar detta: