Stickat och broderat

Jag har stickat klart en tröja och en hjälmmössa som är tänkt till syskonet, om det nu är en Sofie i magen som vi tror. Jag är hemskt ledsen att jag inte är så framåt vad gäller könsneutrala kläder eller att både killar och tjejer ska kunna vara klädda i vad som helst för färg, men jag vägrar att sätta på den här tröjan på en ev. son. Stickar faktiskt tröjan i blått också, sedan får vi se vilken av tröjorna som kommer att användas.

Rosa tröja o mössa

Det var första gången jag stickade flätor, men det gick ju hur bra som helst! Värre hade jag det med mössan, den stickade jag tre gånger innan jag fick den bra eftersom jag inte hade något mönster för det garnet. Först blev den på tok för stor, sedan blev den bra på ”höjden” men alldeles för vid, men på tredje försöket så ser den lagom ut. Hoppas nu att den är det!

Kort på två tavlor som jag har sytt till Martin.

Tavlor till Martin

Den till vänster är nyast, den började jag sy när vi fick reda på att vi väntade syskon till Jonathan. Den till höger sydde jag när jag väntade Jonathan, Martin fick den på julen 2006. Denna gången kunde jag inte smyga med någon tavla, jag fick sy så fort tillfälle fanns, dvs på kvällarna när Jonathan hade lagt sig, och då såg ju Martin det. Nåja, jag hoppas att han är lika glad för den i alla fall!

0 Svar to “Stickat och broderat”



  1. Kommentera

Lämna en kommentar




Vem är jag?

Jag är mamma till två små skruttar som jag syr blöjor och kläder till. Jonathan är född nov 06 och Sebastian är född april 08. Jag syr även kläder till försäljning, ser du något här på bloggen som du är intresserad av att köpa så skriv en kommentar eller ett mail till mig, mariefrost[at]telia.com

Här kan ni handla ”Frost”

Här köper jag mina storleksetiketter!

<!--

Här köper jag mina adressetiketter, visitkort och hangtangs!

Här köper jag mina mailingbags

Sedan 24 sept 08

  • 99 514 besökare